Fakültemiz Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Serkan Ateş BAGEP Ödülü Aldı

Fakültemiz Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Serkan Ateş, Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) Ödülü aldı.

Rektör Baran, Doç. Dr. Ateş’i laboratuvarında ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bilim Akademisi tarafından başlatılan ve kamu fonları yerine toplumdan gelen maddi destekle yürütülen BAGEP 2019 yılı sonuçlarına göre, Doç. Dr. Serkan Ateş fizik alanındaki çalışmaları nedeniyle ödül almaya layık görüldü.

BAGEP Nedir?

BAGEP, en iyi genç akademisyenlerin belirlenmesi, ödüllendirilmesi ve yeni araştırmalar için desteklenmeleri amacı ile 2013 yılından bu yana düzenleniyor. BAGEP 2019 Ödülü’nü 43 genç akademisyen kazandı. BAGEP ödülü kazanan genç bilim insanlarına iki yıl süreyle destek veriliyor.