Fakültemiz 1. Sınıflarına Hitaben Oryantasyon Programı Düzenlendi

5 Ekim 2022 Çarşamba günü Fakültemiz 1. Sınıflarına hitaben oryantasyon programı düzenlendi. Program kapsamında, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Gamze TANOĞLU, Dekanımız Prof.Dr. Bünyamin AKGÜL ve Öğrenci Temsilcimiz İlgim EFETÜRK’ün, Kurumumuz imkanları hakkında bilgiler içeren, öğrencilerimizin gelecek planlarına ilişkin vizyonlarını geliştirmeye yönelik öneri ve tavsiyeler içeren konuşmalarının ardından, Rektörümüz Prof.Dr. Yusuf BARAN, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün her geçen gün artan başarılarıyla hem ülkemizde hem de uluslararası arenada marka değeri yükselen bir üniversite olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm öğrencilere yeni akademik yılda başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Bölüm Başkanları ile birlikte Fen Fakültesi Dersliklerine geçilerek, Bölüm öğretim üyelerinin de katılımıyla, tanıtım dersi yapıldı.