Öğrenci Temsilcisi Seçim Sonucu

Enstitümüz 2020-2021 dönemi Öğrenci Konseyi Üyelerinin Belirlenmesi için Fakültemiz Bölümlerinde Bölüm Öğrenci Temsilcisi seçimler tamamlanmış olup, Kimya ve Matematik Bölümlerinde Bölüm Öğrenci Temsilcisi olmak üzere başvuruda bulunan olmamıştır.

Diğer Bölümlerimizde yapılan seçim sonucunda;

Fizik Bölüm Temsilcisi olarak Yiğit ERARSLAN,

Fotonik Bölüm Temsilcisi olarak İlgim EFETÜRK,

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Temsilcisi olarak Mustafa MUSTAFABEİLİ

seçilmişlerdir.

İYTE Öğrenci Konseyi Yönergesinin 10. Maddesine göre; Fakülte Öğrenci Temsilcisi, Fakültelerdeki bölüm öğrenci temsilcilerince, kendi aralarından, seçime katılanların salt çoğunluğuyla ve iki yıl için seçilir. Hükmü gereği;

Bölüm Öğrenci Temsilcisi olarak seçilen öğrencilerimizin kendi aralarında yapmış oldukları oylama sonucunda, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrenci Temsilcisi Mustafa MUSTAFABEİLİ salt çoğunluğu sağlayarak Fen Fakültesi Fakülte Öğrenci Temsilcisi olarak seçilmiştir.